ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Οι εμφανίσεις της εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Οι εμφανίσεις της εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Στη δημοσιότητα ήρθαν την Τετάρτη οι εμφανίσεις που θα χρησιμοποιήσει η εθνική Βραζιλίας στα προσεχή φιλικά προετοιμασίας αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 (photos).

Η Nike παρουσίασε την εμφάνιση και το αθλητικό υλικό που θα ντύσει την εθνική Βραζιλίας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου θα ξεχωρίζει το "πιο ζωντανό κίτρινο που φόρεσε η σελεσάο τα τελευταία 20 χρόνια".

Οι σχεδιαστές επισκέφθηκαν το μουσείο ποδοσφαίρου που υπάρχει στο Σάο Πάουλο και χρησιμοποίησαν χρωματολόγιο για να αποτυπώσουν τον ακριβή τόνο του κίτρινου χρώματος που υπήρχε στη φανέλα της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ στο Μεξικό το 1970.

Η εκτός έδρας εμφάνιση θα είναι η κλασική μπλε με κίτρινες και λευκές λεπτομέρειες, στην οποία προστίθεται ένα γεωμετρικό στοιχείο.

Οι νέες εμφανίσεις θα φορεθούν για πρώτη φορά επισήμως την Παρασκευή, στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ρωσία στη Μόσχα.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Στα Magdalene Laundries ξέπλεναν οι Ιρλανδοί τα βίτσια τους

Με αφορμή το 'The Devil's Doorway' ρίχνουμε φως σε μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιρλανδικής καθολικής Εκκλησίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24