ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Οι εμετικές χειρονομίες των οπαδών της Νασιονάλ για Σαπεκοένσε!

Οι εμετικές χειρονομίες των οπαδών της Νασιονάλ για Σαπεκοένσε!

Οπαδοί της Νασιονάλ με χειρονομίες χλεύασαν τους φιλάθλους της Σαπεκοένσε για την αεροπορική τραγωδία που είχε η ομάδα τους. (VIDEO)

Τα ξημερώματα της Πέμπτης η Σαπεκοένσε φιλοξένησε την Νασιονάλ για το δεύτερο γύρο του Κόπε Λιμπερταδόρες. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη χάρη σε ένα τέρμα του Σαντιάγο Ρομέρο στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κανένας όμως δεν θα θυμάται αυτό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού λίγοι φίλαθλοι της Νασιονάλ κέρδισαν το βραβείο ηλιθιότητας για το 2018!

Τι έκαναν οι συγκεκριμένοι ανεγκέφαλοι και τους δίνουμε αυτόν τον τίτλο; Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω ειδικά ο ένας από αυτούς με συνεχόμενες χειρονομίες επέλεξε να... πειράξει τους φίλους της Σαπεκοένσε για την αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε στις 28/11/2016. Για όσους δεν το θυμούνται λίγο πριν φθάσει στον προορισμό της, η πτήση 2933 του αεροσκάφους της εταιρίας LaMia συνετρίβη.

Από τους 77 επιβαίνοντες (ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, σταφ, δημοσιογράφοι, διοίκηση, προσωπικό πτήσης) οι 71 βρήκαν τραγικό θάνατο. Σχεδόν σε όλους το νήμα της ζωής κόπηκε ακαριαία. Ο γκολκίπερ της ομάδας, Ντανίλο, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε ύστερα από λίγες ώρες στα τραύματά του. Επέζησαν μόλις έξι. Ο αμυντικός, Ζαμπιέρ Νέτο, ο αμυντικός, Αλάν Ρουσέλ, ο γκολκίπερ, Ζάκσον Φόλμαν, ένας βοηθός πτήσης, ένας τεχνικός πτήσης κι ένας δημοσιογράφος.

Λίγες ώρες μετά την αγώνα η Νασιονάλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει όπως είναι φυσιολογικό τη συμπεριφορά των οπαδών της και τονίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να τους βρει και να τους τιμωρήσει.

Δείτε τις εμετικές χειρονομίες των οπαδών της ομαδας από την Ουρουγουάη

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ