ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Φρεντ απειλείται και... απειλεί!

Ο Φρεντ απειλείται και... απειλεί!

Ο Φρεντ δέχεται απειλές για τη ζωή του μετά την κάκιστη πορεία της Φλουμινένσε στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και δείχνει αποφασισμένος να μην κατέβει να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα της ομάδας του. (VIDEO)

Η Φλουμινένσε έχασε και από τη Σαπεκοένσε συμπληρώνοντας την τρίτη της συνεχόμενη ήττα στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και συνεχίζοντας την κάκιστη πορεία της, με τους οπαδούς της "τρικολόρ" να απειλούν λεκτικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον Φρεντ, ως αρχηγός της, να απειλεί να πάρει τους συμπαίκτες του και να μην κατεβούν στον επόμενο αγώνα με τη Σπορτ.

Ο Φρεντ απειλείται και... απειλεί!

"Στο αεροδρόμιο συναντήσαμε 20 περιθωριακά άτομα να προσπαθούν να επιτεθούν εναντίον μας. Αυτό είναι μία ντροπή. Εάν δε ληφθεί καμία μέριμνα από τις Αρχές και τη διοίκηση του συλλόγου, αυτοί οι δειλοί θα συνεχίσουν να προσπαθούν να μας επιτίθενται και εγώ σαν αρχηγός της ομάδας θα μαζέψω τους συμπαίκτες μου και δε θα κατεβούμε στον αγωνιστικό χώρα για την αναμέτρηση, με τη Σπορτ Ρεσίφε.", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Φρεντ, που αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα λόγω των εμφανίσεων του στο Μουντιάλ με τη "σελεσάο", προς κάθε κατεύθυνση.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ