ΒΡΑΖΙΛΙΑ

"Ο Θεός μού έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία"

"Ο Θεός μού έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία"

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Ραφαέλ Ενζέλ που επέζησε απ' το αεροπορικό δυστύχημα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται και υποστήριξε πως ο Θεός του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία.

Το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία που κόστισε τη ζωή σε 71 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και μέλη της αποστολής της Σαπεκοένσε, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης παγκοσμίως. Πέρα απ' τα 71 θύματα, υπήρξαν και 6 άνθρωποι που επέζησαν απ' την αεροπορική τραγωδία.

Μεταξύ αυτών κι ο ρεπορτέρ της Σαπεκοένσε, Ράφαελ Ενζέλ, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μεντεγίν απ' την περασμένη Τρίτη (29/11). Παρ' όλα αυτά, τη Δευτέρα (05/12), ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος κατάφερε να στείλει ένα μήνυμα μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού που εργάζεται, τονίζοντας πως ο Θεός του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία.

"Γεια σας φίλοι μου. Η φωνή μου είναι βραχνή επειδή έχω να μιλήσω αρκετές μέρες. Θέλω να σας πω πως είμαι καλά, ότι υπάρχει βελτίωση στην κατάσταση της υγείας μου. Ο Θεός μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία. Ας δουλέψουμε σκληρά όλοι μας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως είμαστε ζωντανοί και έτοιμοι για το επόμενο βήμα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Το Copa Sudamericana στην Σαπεκοένσε
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ