ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο πρώτος τίτλος της Σαπεκοένσε μετά την τραγωδία

Luiz Otavio of Brazil's Chapecoense, center, celebrates with teammates after scoring against Colombia's Atletico Nacional, during a Recopa Sudamericana first leg final soccer match in Chapeco, Brazil, Tuesday, April 4, 2017. (AP Photo/Andre Penner)
Luiz Otavio of Brazil's Chapecoense, center, celebrates with teammates after scoring against Colombia's Atletico Nacional, during a Recopa Sudamericana first leg final soccer match in Chapeco, Brazil, Tuesday, April 4, 2017. (AP Photo/Andre Penner) AP

Η Σαπεκοένσε νίκησε με 2-0 τη Ζόινβιλ και κατέκτησε το Copa Sandro Pallaoro στην πολιτεία Σάντα Καταρίνα, πρώτος τίτλος της βραζιλιάνικης ομάδας μετά την τραγωδία της 28ης Νοέμβρη του 2016. (video)

Οι πληγές από τη συντριβή του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε στην Μπογκοτά, στις 28 Νοέμβρη του 2016, δεν έχουν κλείσει ακόμη. Αλλά, η ζωή στο Σαπεκό και την ομάδα της πόλης προσπαθεί να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Η Σαπεκοένσε κατέκτησε τον πρώτο της επίσημο τίτλο μετά την τραγωδία. Είναι το Copa Sandro Pallaoro στην πολιτεία Σάντα Καταρίνα - πήρε το όνομά του από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας ο οποίος έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση - με τη νίκη με 2-0 επί της Ζόινβιλ.

Έτσι η Σαπεκοένσε (νικήτρια του δευτέρου γύρου) θα παίξει με την Αβαΐ (νικήτρια του πρώτου γύρου) σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί ανάμεσα στις 29 Απρίλη και τις 7 Μάη.

"Είναι μια δύσκολη, αλλά και χαρούμενη στιγμή. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους φίλους μας που έχουν φύγει από τη ζωή", υποστήριξε ο τεχνικός της "βέρντε", Ουάγκνερ Μανσίνι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ:

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ