ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο προπονητής Σένι "ξέχασε" τον τερματοφύλακα Σένι

Ο προπονητής Σένι "ξέχασε" τον τερματοφύλακα Σένι

Ο τεχνικός της Σάο Πάουλο, Ροζέριο Σένι, ξέχασε αυτό που έκανε καλά για 22 χρόνια στην εστία της "τρικολόρ" και μια άτυχη στιγμή στο ματς με την Πόντε Πρέτα έδωσε την ευκαιρία για τρολάρισμα από οπαδούς αντίπαλων ομάδων. (video)

Η Σάο Πάουλο νίκησε με 5-2 την Πόντε Πρέτα στο "Μorumbi" για το πρωτάθλημα "Παουλίστα", στο πρώτο εντός έδρας επίσημο ματς του Ροζέριο Σένι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο επί σειρά 22 ετών γκολκίπερ της Σάο Πάουλο αποσύρθηκε από τη δράση στις 12 Δεκέμβρη του 2015 σε μία φαντασμαγορική τελετή στο "Morumbi" ενώπιον 60.000 θεατών. Στις 24 Νοέμβρη του 2016 έγινε γνωστό ότι θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της "τρικολόρ", η οποία αποτελεί και τον πρώτο σταθμό στην προπονητική του καριέρα.

Μπορεί το 5-2 να έδωσε στον Ροζέριο Σένι την ευκαιρία να χαμογελά συνδυάζοντας με νίκη το πρώτο εντός έδρας ματς του ως προπονητής, αλλά έδωσε και στους φίλους των αντίπαλων ομάδων την ευκαιρία να "τρολάρουν" τον "μίτο".

Στην προσπάθειά του να μαζέψει μια μπάλα η οποία είχε βγει πλάγια, προέβη σε λανθασμένη εκτίμηση με αποτέλεσμα η μπάλα να γλιστρήσει ανάμεσα στα χέρια του και να περάσει κάτω από τα πόδια του. Στο twitter αντιμετωπίστηκε ως τρολάρισμα από φίλους αντίπαλων ομάδων της Σάο Πάουλο. Δείτε το video:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ