ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ντόουγκλας Κόστα: "Έκατσα να χάσω, θα ήμουν νεκρός"

Juventus' Douglas Costa, left, challenges for the ball with Olympiakos' Panagiotis Tachtsidis during the Champions League group D soccer match between Olympiakos and Juventus at Georgios Karaiskakis stadium at Piraeus port, near Athens, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Ντόουγκλας Κόστα (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Ο 27χρονος εξτρέμ της Γιουβέντους, Ντόουγκλας Κόστα, αποκάλυψε πως όταν ήταν παίκτης της Γκρέμιο, έκατσε να χάσει σε αγώνα με τη Φλαμένγκο γιατί αλλιώς θα ήταν νεκρός.

Σε μια τρομερή αποκάλυψη προχώρησε ο Ντόουγκλας Κόστα. Ο winger της Γιουβέντους αποκάλυψε στο κανάλι του "PILHADO" του youtube πως όταν έπαιζε στη Γκρέμιο (εκεί ήταν τη διετία 2008-2010), αναγκάστηκε να μην τα δώσει όλα σε αγώνα απέναντι στη Φλαμένγκο, γιατί αλλιώς θα πέθαινε.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος ανέφερε τα εξής για το Brasileirão του 2009: "Ήταν ένα ματς κόντρα στην Φλαμένγκο όταν ήμουν παίκτης της Γκρέμιο και το σκορ ήταν 1-1 στο τέλος του ημιχρόνου. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας έφτασε η είδηση πως με αυτό το αποτέλεσμα η Ιντερνασιονάλ θα ήταν πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Έπρεπε να παίξω για να μην νικήσω.

Εάν είχαμε νικήσει την Φλαμένγκο θα ήμασταν νεκροί. Στο τέλος νίκησε 2-1 η Φλαμένγκο και ήταν όλοι ευτυχισμένοι. Εάν μας είχε δοθεί εντολή να χάσουμε; Είναι φυσιολογικό οι διοικούντες μίας ομάδας να επισκέπτονται τα αποδυτήρια, ειδικά πριν από ένα παιχνίδια τέτοιας σημασίας. Η Φλαμένγκο διεκδικούσε τον τίτλο και το Μαρακανά ήταν γεμάτο. Μας είπαν ότι μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, ότι η ευθύνη ήταν δική μας.

Ότι αν νικούσαμε ο κόσμος θα καταλάμβανε την πίστα του αεροδρομίου και δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε. Θα ήταν μία κηλίδα στην ιστορία της Γκρέμιο το να δώσει τον τίτλο στην Ιντερνασιονάλ. Εάν είχαμε νικήσει την Φλαμένγκο θα ήμασταν νεκροί..."

(AP Photo/Petros Giannakouris)

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ