ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο Πελέ

Brazilian soccer legend Pele attends the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Brazilian soccer legend Pele attends the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Ο Πελέ διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/1) ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο. Ακύρωσε το ταξίδι στο Λονδίνο, καθώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο ο Πελέ, καθώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο. Ο 77χρονος Βραζιλιάνος λιποθύμησε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/1) και διακομίσθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εκτιμάται ως κρίσιμη, αντίθετα η πρώτη διάγνωση των θεραπόντων ιατρών κάνει λόγω για εξάντληση. O Νοτιοαμερικανός την τελευταία διετία κινείται με μεταλλικό περιπατητήρα ("Πι"), ενώ στην κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018 είχε καθίσει σε αναπηρικό καροτσάκι. Η υποχρεωτική νοσηλεία για την αποθεραπεία του απέβη ανασταλτικός παράγων στην πραγματοποίηση του ταξιδιού στην Αγγλία.

Photo credits: AP Photo/Alexander Zemlianichenko

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ