ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Νίκη στο comeback του ο Ριβάλντο

Νίκη στο comeback του ο Ριβάλντο

Ο Ριβάλντο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 15 ολόκληρους μήνες και πανηγύρισε με τη φανέλα της Μότζι Μίριμ τη νίκη με 2-1 επί της Ναούτικο (video).

Το πολυαναμενόμενο comeback του Ριβάλντο στους αγωνιστικούς χώρους είναι πλέον γεγονός. Μετά από 15 μήνες αποχής ο Βραζιλιάνος άσος επέστρεψε στα γήπεδα σε ηλικία 43 ετών και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μότζι Μίριμ κόντρα στη Ναούτικο για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Βραζιλίας, με την ομάδα του να παίρνει τη νίκη με 2-1 και να πανηγυρίζει την πρώτη επιτυχία μετά από 11 αγώνες.

"Μετά από έναν χρόνο και τρεις μήνες, ξανάρχισα τις προπονήσεις και πήγα να παίξω σε ένα ματς μετά από 20 ημέρες, γεγονός που εμπνέει τους νεαρούς παίκτες. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση βαθμολογικά και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βγούμε από αυτή", δήλωσε ο Ριβάλντο, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Νίκη στο comeback του ο Ριβάλντο
ACTION PRESS/REX SHUTTERSTOCK

Ο Ριβάλντο επέστρεψε στη δράση μετά από 15 μήνες αποχής και η Μότζι Μίριμ ξαναβρήκε το δρόμο προς τις νίκες, τον οποίο είχε ξεχάσει εδώ και καιρό

Υπενθυμίζεται πως ο άλλοτε άσος των Μπαρτσελόνα και Μίλαν αλλά και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είναι πρόεδρος της Μότζι Μίριμ πέρα από ποδοσφαιριστής, ενώ στην ομάδα αγωνίζεται και ο γιος του Ριβαλντίνιο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ