ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Νεκρός οπαδός από πυροβολισμούς πριν το Μποταφόγκο - Φλαμένγκο

Νεκρός οπαδός από πυροβολισμούς πριν το Μποταφόγκο - Φλαμένγκο

Ένας οπαδός της Μποταφόγκο έχασε τη ζωή του κι άλλοι επτά τραυματίστηκαν ύστερα από πυροβολισμούς έξω από το "Estádio Nilton Santos", πριν την αναμέτρηση της Μποταφόγκο με τη Φλαμένγκο. (video)

Ατέρμων ο κύκλος βίας στο ποδόσφαιρο της Νοτίου Αμερικής. Η κατάσταση ξέφυγε έξω από το "Estádio Nilton Santos", πριν την αναμέτρηση της Μποταφόγκο με τη Φλαμένγκο, με πυροβολισμούς.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 28χρονος, Ντιέγκο Σίλβα ντος Σάντος, να δεχτεί σφαίρα στο στήθος και παρά την προσπάθεια των ιατρών στο "Hospital Salgado Filho" να χάσει τη ζωή του. Άλλοι επτά οπαδοί της "φογκάο" τραυματίστηκαν, δύο εξ' αυτών - ένας 22 ετών κι ένας 20 ετών - νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Μποταφόγκο ζήτησε την αναβολή του ματς, ωστόσο δεν είχε τη συγκατάθεση της διοργανώτριας αρχής. Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο Τύπο, οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ οι πυροβολισμοί προήλθαν από όχημα που περνούσε έξω από το γήπεδο.

Η ευθύνη πέφτει στην αστυνομία του Ρίο ντε Ζανέιρο, καθώς οι κρατικές δυνάμεις ασφαλείας άργησαν να φθάσουν στο "Estádio Nilton Santos".

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στη Βραζιλία με τους πυροβολισμούς έξω από το "Estádio Nilton Santos":

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ