ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Νεϊμάρ: "Αυτά είναι τα 4 είδωλά μου"

Brazil's Neymar attends a training session in preparation for an upcoming World Cup qualifying match, in Sao Paulo, Brazil, Friday, Oct. 6, 2017.  (AP Photo/Andre Penner)
Νεϊμάρ (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο Νεϊμάρ ρωτήθηκε για τους ποδοσφαιριστές που λάτρευε όταν ήταν μικρός. Ο επιθετικός της Παρί αποκάλυψε τα τέσσερα είδωλά του, ανάμεσα στους οποίους είναι ο Ριβάλντο. (VIDEO).

Παρότι "βγήκε" από την περίφημη ακαδημία της Σάντος ο Νεϊμάρ, δήλωσε ότι σε νεαρή ηλικία υποστήριζε την Παλμέιρας. Το κανάλι της συγκεκριμένης βραζιλιάνικης ομάδας στο διαδίκτυο είχε τη δυνατότητα να μιλήσει για λίγα λεπτά με τον επιθετικό της Παρί, ο οποίος ανέφερε:

" Η ιστορία μου ως οπαδός της Παλμέιρας, βέβαια, δεν κράτησε για πολύ, γιατί ήμουν πολύ μικρός". Ακολούθως ρωτήθηκε για τους ποδοσφαιριστές που λάτρευε, όταν ήταν πιτσιρικάς. Ο 25χρονος κατονόμασε τέσσερις Βραζιλιάνους ανάμεσα στους οποίους τον Ριβάλντο.

"Είδωλά μου ήταν ο Εβαΐρ, ο Μάρκος, ο Ριβάλντο και ο Αλέξ" . Ο πρώτος είναι ο 52χρονος πια Βραζιλιάνος, ο οποίος κατά την καριέρα του ήταν επιθετικός και έπαιξε μεταξύ άλλων σε Γκουαρανί, Αταλάντα, Παλμέιρας, Ατλέτικο Μινέιρο, Βάσκο ντα Γκάμα και Σάο Πάουλο, ενώ ήταν διεθνής.

Ο Μάρκος είναι πλέον 44 ετών και υπήρξε ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στην ιστορία της Παλμέιρας. Ήταν βασικός στο Μουντιάλ του 2002 και παρότι δέχτηκε πρόταση από την Άρσεναλ, προτίμησε να μείνει στην Παλμέιρας, την οποία υπηρέτησε από το 1992 μέχρι το 2012 (533 ματς, 1 γκολ).

Ο Αλέξ είναι 40 ετών, έπαιξε 49 φορές στην Εθνική Βραζιλίας και μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Παλμέιρας, Φλαμένγκο, Κρουζέιρο, Φενέρμπαχτσε και Πάρμα. Για τον Ριβάλντο οι συστάσεις περιττεύουν.

(AP Photo/Andre Penner)

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ