ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Νεϊμάρ

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Νεϊμάρ

Βίντεο που κλωτσάει τη μπάλα, αν και ακόμη φοράει προστατευτική μπότα, ανέβασε στο instagram o Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν απέχει πολύ από την επιστροφή του στη δράση. (video)

O τραυματισμός του Νεϊμάρ στο πέμπτο μετατάρσιο στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ στις 25 Φλεβάρη, είχε σημάνει συναγερμό στο στρατόπεδο της εθνικής Βραζιλίας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε τον 26χρονο σταρ επιθετικό για τις αναμετρήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και στη "Σελεσάο" υπήρχε έκδηλη ανησυχία για την διαθεσιμότητα του ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και πρόσφατα εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας.

"Θα έχω αρκετό χρόνο να προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι άσχημο να είσαι τραυματίας, αλλά έχω περισσότερο χρόνο να ξεκουραστώ. Πρέπει να κοιτάμε πάντα τη φωτεινή πλευρά", τόνισε μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, ευρισκόμενος στη Βραζιλία.

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Νεϊμάρ

Και πιθανότατα έχει δίκιο, κρίνοντας από το γεγονός ότι ανέβασε βίντεο στο instagram, όπου κλωτσάει μπάλα μαζί με φίλους και τον γιο του, αν και ακόμη φοράει προστατευτική μπότα και μετακινείται κρατώντας πατερίτσες.

Ο 26χρονος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στη Γαλλία τον Μάιο προκειμένου να συνεχίσει την αποκατάσταση του.

Photo credits: Neymar Jr official twitter account







TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ