ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Με Ριβάλντο στην αποστολή!

Με Ριβάλντο στην αποστολή!

Επέστρεψε στο ποδόσφαιρο σε ηλικία 43 ετών, 15 μήνες αφότου "κρέμασε" τα παπούτσια του. Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, αν και ιδιοκτήτης της Μοζί Μιρίμ. Ο Ριβάλντο είναι στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου και μπορεί να παίξει.

Η ιστορία του Ριβάλντο είναι μοναδική. Για την ποδοσφαιρική του ποιότητα, αλλά και για το γεγονός ότι δε λέει με τίποτα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Στα μέσα της εβδομάδας ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο ποδόσφαιρο για να βοηθήσει τη Μοζί Μιρίμ στη Serie B, της Βραζιλίας. Αν και ιδιοκτήτης της ομάδας, στην οποία επίσης παίζουν ο γιος του, Ριβαλντίνιο και ο πρώην μπακ της Ένωσης, Έντσον Ράμος "Ρατίνιο", δέχθηκε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Και σαν μην έφθανε αυτό, είναι στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου. Ο Ριβάλντο ακουμπά ξανά την μπάλα, 15 μήνες αφότου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται.

"Η πιθανότητα να παίξει είναι μικρή, γιατί ελλοχεύει κίνδυνος τραυματισμού του. Αλλά αυτό θα το δούμε. Πάντως επιβεβαιώνω ότι θα είναι στην αποστολή", υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας, Αΐλτον Σίλβα.

Και να μην ήθελε, μπορεί να κάνει αλλιώς...;

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ