ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Με επτά Ολυμπιονίκες η εθνική Βραζιλίας!

Με επτά Ολυμπιονίκες η εθνική Βραζιλίας!

Επτά Ολυμπιονίκες περιλαμβάνει η αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 απέναντι σε Εκουαδόρ και Κολομβία στην πρώτη κλήση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Τίτε.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, έδωσε στη δημοσιότητα τη Δεύτερα την πρώτη κλήση αποστολής της "σελεσάο", ενόψει των αναμετρήσεων με Εκουαδόρ (2/9) και Κολομβία (7/9) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Σε αυτή περιλαμβάνονται επτά Ολυμπιανίκες. Νεϊμάρ, Ουέβερτον, Ρενάτο Αουγκούστο, Ροντρίγκο Κάιο, Μαρκίνιος, Γκαμπιγκόλ και Γκαμπριέλ Ζεζούς κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με τη "σελεσάο" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όσον αφορά στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Αξιοσημείωτη είναι, επίσης, η επιστροφή του Παουλίνιο στην εθνική ομάδα, βασικό στέλεχος της Κορίνθιανς από το 2011 έως το 2013 με τον Τίτε προπονητή. Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο Βραζιλίανος προπονητής αυτή η λίστα είναι μόνο για τα δύο επόμενα ματς και δεν αποκλείεται να προβεί σε αλλαγές στο μέλλον.

Όσο για τον Νεϊμάρ; Μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι γι' αυτό το καλοκαίρι δεν προβλέπονται διακοπές. Μπορεί να μείνει στην πατρίδα του μετά και την άδεια που εξασφάλισε από την Μπαρτσελόνα, αλλά την επόμενη Δευτέρα επιστρέφει για προπονήσεις με την εθνική Ανδρών.

Τερματοφύλακες: Άλισον (Ρόμα), Μαρσέλο Γκρόε (Γκρέμιο), Ουέβερτον (Ατλέτικο Παραναένσε)

Αμυντικοί: Ζιλ (Shandong Luneng), Μαρκίνιος (Παρί Σεν-Ζερμέν), Μιράντα (Ίντερ), Ροντρίγκο Κάιο (Σάο Πάουλο), Ντάνι Άλβες (Γιουβέντους), Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μαρσέλο (Ρεάλ)

Μέσοι: Καζεμίρο (Ρεάλ), Ζιουλιάνο (Ζενίτ), Λούκας Λίμα (Σάντος), Παουλίνιο (Γκουνγκζού Εβεργκραντε), Φιλίπε Κοουτίνιο (Λίβερπουλ), Ραφαέλ Καριόκα (Ατλέτικο Μινέιρο), Ρενάντο Αουγκούστο (Beijing Guoan), Ουίλιαν (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Γκαμπιγκόλ (Σάντος), Γκαμπριέλ Ζεζούς (Παλμέιρας), Νειμάρ (Μπαρτσελόνα), Τάισον (Σαχτάρ)

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ