ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Με 4-1-4-1, Νεϊμάρ και Κοουτίνιο η Βραζιλία

MANAUS, BRAZIL - SEPTEMBER 06: Neymar player of Brazil celebrates his goal during 2018 FIFA World Cup Russia qualification match between Brazil and Colombia at Arena da Amazonia at Arena da Amazonia on September 6, 2016 in Manaus, Brazil. (Photo by Bruno Zanardo/Getty Images)
MANAUS, BRAZIL - SEPTEMBER 06: Neymar player of Brazil celebrates his goal during 2018 FIFA World Cup Russia qualification match between Brazil and Colombia at Arena da Amazonia at Arena da Amazonia on September 6, 2016 in Manaus, Brazil. (Photo by Bruno Zanardo/Getty Images) GETTY IMAGES

Η εθνική Βραζιλίας υποδέχεται αυτή της Βολιβίας για προκριματικά του Μουντιάλ 2018, με τον Τίτι να επιβεβαιώνει ότι ο Φιλίπε Κοουτίνιο θα ξεκινήσει βασικός. Δείτε την αρχική ενδεκάδα της "σελεσάο".

Διαφορετική σε σχέση με την ομάδα που νίκησε τις εθνικές Κολομβίας κι Εκουαδόρ, θα παραταχθεί η εθνική Βραζιλίας με αντίπαλο τη Βολιβία - την Πέμπτη - για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, όσον αφορά στη γεωγραφική περιοχή της Νοτίου Αμερικής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Τίτι, δεν υπολογίζει στους Ούιλιαν (τακτική επιλογή), Μαρσέλο (τραυματίας), Καζεμίρο (τραυματίας) και Παουλίνιο (τιμωρημένος). Αντίθετα, επιβεβαίωσε την Τετάρτη την παρουσία του μέσου της Λίβερπουλ, Φιλίπε Κοουτίνιο, στην αρχική ενδεκάδα.

Έτσι κάτω από τα γκολπόστ στην "Αρένας ντα Ντούντας" θα ξεκινήσει ο Άλισον, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο τους Μαρκίνιος και Μιράντα, στο δεξί αμυντικό άκρο τον Ντάνι Άλβες και στο αριστερό τον Φιλίπε Λουίς.

Ο Φερναντίνιο θα αγωνιστεί ως χαφ μπροστά από την αμυντική τετράδα, έχοντας μπροστά του ως τετράδα τους Ζιουλιάνο, Ρενάντο Αουγκούστο, Φιλίπε Κοουτίνιο και Νεϊμάρ, με τον άσο της Μπαρτσελόνα και της "καναρίνια" να είναι σε πιο ελεύθερο ρόλο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Γκαμπριέλ Ζεζούς.

Δείτε την παράταξη (4-1-4-1) στο παρακάτω γράφημα:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ