ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Λεωφορείο με οδηγό τη μητέρα του Χουλκ και 17 ανίψια!

Λεωφορείο με οδηγό τη μητέρα του Χουλκ και 17 ανίψια!

Η μητέρα του Χουλκ θα οδηγήσει το λεωφορείο με συνολικά 60 επιβαίνοντες - ανάμεσα στους οποίους 17 ανίψια του άσου της Ζενίτ - διανύοντας απόσταση 194 χιλιομέτρων για να τον στηρίξουν στη μάχη της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη.

Η Βραζιλία υποδέχεται την Ουρουγουάη στην "Αρένα Περναμπούκο" του Ρεσίφε, για την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, στη Νότιο Αμερική, με τον Χουλκ να έχει ένα έξτρα κίνητρο.

Ο πατέρας του άσου της Ζενίτ, Μάρκος, είναι στο Ρεσίφε. Αλλά η μητέρα του, Μαρία, βρίσκεται στην Καμπίνα Γκράντε, πόλη η οποία απέχει 194 χιλιόμετρα από το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της "σελεσάο" με τη "σελέστε".

Αυτή θα είναι και η οδηγός του λεωφορείο με συνολικά 60 επιβαίνοντες, συγγενείς και φίλους του Χουλκ. Από αυτούς τους 60, οι 17 θα είναι ανίψια του άσου του Βραζιλιάνου άσου της Ζενίτ. Ο

Ο Χουλκ είναι ο μοναδικός γιος του Μάρκος και της Μαρία, ανάμεσα σε έξι κορίτσια, τα οποία τους χάρισαν 17 εγγόνια. Το βέβαιο είναι ότι ο Βραζιλιάνος άσος εξασφάλισε δωρεάν τις 60 προκλήσεις από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, η οποία και δημοσίευσε την είδηση στην επίσημη ιστοσελίδα της.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ