ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ξανά στη Φλουμινένσε ο Ροναλντίνιο

Ξανά στη Φλουμινένσε ο Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Φλουμινένσε, δύο μήνες μετά το "διαζύγιο" με την "τρικολόρ". Υπέγραψε συμβόλαιο για δύο ματς και ταξιδεύει στις ΗΠΑ για το Florida Cup.

Η Φλουμινένσε ταξιδεύει στις ΗΠΑ για το "Florida Cup" με έναν αστέρα στη σύνθεσή της. Ο Ροναλντίνιο υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο για δύο ματς, όπως υποστηρίζει η βραζιλιάνικη εφημερίδα "Folha de Sao Paulo".

"Είναι συμφωνία για δύο ματς. Θα λάβει χρήματα γι' αυτά τα δύο ματς, αλλά ακόμη δεν έχω συμφωνήσει για την οικονομική αξία. Αξιολογήσαμε τη σημασία που έχει το όνομά του στην αγορά των ΗΠΑ και γι' αυτό κάναμε αυτή τη συμφωνία", υποστήριξε ο πρόεδρος της "Φλου", Πέτερ Σίεμσεν.

Ο "Ρόνι" έλυσε τη συνεργασία του με τη Φλουμινένσε τον Οκτώβρη, τρεις μήνες μετά την έναρξη αυτής χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

Το Florida Cup θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ από τις 10 μέχρι τις 20 Ιανουαρίου του νέου έτους και θα συμμετέχουν οι: Λεβερκούζεν, Σάλκε, Σαχτάρ, Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, Φορτ Λόντερντεϊλ, Φλουμινένσε, Κορίνθιανς, Ατλέτικο Μινέιρο και Ιντερνασιονάλ.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ