ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Κρέμασε τα παπούτσια ο "προπομπός" του Σισέ στον Παναθηναϊκό

Κρέμασε τα παπούτσια ο "προπομπός" του Σισέ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βραζιλιάνος παλιός επιθετικός του Παναθηναϊκού επί πολυμετοχικότητας, Ροντρίγκο Σόουζα, "κρέμασε" τα παπούτσια του.

Ο Ροντρίγκο Σόουζα έμεινε αξέχαστος στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ήταν από τις πιο ακριβές μεταγραφές της πολυμετοχικότητας το καλοκαίρι του 2008 και αποκτήθηκε για να δώσει λύση στην επίθεση μια χρονιά προτού αποκτηθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ (2 γκολ σε 8 συμμετοχές) δεν κατάφερε ούτε να... χρονίσει στην Αθήνα και επέστρεψε στην πατρίδα του. Μία δεκαετία αργότερα, ο Σόουζα ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

"Αποφάσισα να σταματήσω. Πέρασα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, άρχισα από πολύ μικρός στη Μαδουρέιρα, μόλις από τα 13. Τώρα είμαι 36. Νομίζω ότι φτάνει, είναι το κατάλληλο σημείο για να τελειώσω την καριέρα μου" ανέφερε ο Ροντρίγκο Σόουζα.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÐÁÏ-ÓÐÁÑÔÁ ÐÑÁÃÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / PRELIMINARY / PANATHINAIKOS-SPARTA PRAGUE
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÐÁÏ-ÓÐÁÑÔÁ ÐÑÁÃÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / PRELIMINARY / PANATHINAIKOS-SPARTA PRAGUE ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατόπιν, συμπλήρωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να μείνει στο άθλημα από άλλο πόστο, παρά μόνο ως οπαδός: "Δεν θέλω να μείνω στο ποδόσφαιρο, δεν νιώθω ότι επιθυμώ να γίνω προπονητής, απλώς θέλω να είμαι οπαδός. Βλέπω τα παιχνίδια της Φλαμένγκο, πάω στο γήπεδο με τα παιδιά μου και το απολαμβάνω. Τον τελευταίο καιρό πέρασα χρόνο με την οικογένεια μου που δεν μπορούσα να κάνω και νομίζω ότι θα αφοσιωθώ σε αυτό".

Το τρέχον έτος πέτυχε 2 γκολ σε 10 συμμετοχές με τη φανέλα της Μαντουρέιρα. Μετά τον Παναθηναϊκό πέρασε από Κορίνθιανς, Μπαΐα, Βιτόρια, Κρισιούμα και Παϊσαντού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ