ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Κόπηκε το ρεύμα στο "Μαρακανά" για ανεξόφλητους λογαριασμούς

Κόπηκε το ρεύμα στο "Μαρακανά" για ανεξόφλητους λογαριασμούς

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκεται το "Μαρακανά" - μόλις πέντε μήνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο - λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών ύψους 800.000 ευρώ.

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο - τον περασμένο Αύγουστο - έχει να πληρώσει η διοίκηση του "Μαρακανά" λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Το συνολικό ανεξόφλητο ποσό ανήλθε στα 800.000 ευρώ και το πρωί της Πέμπτης, επήλθε διακοπή.

Ποιος, όμως, έχει την ευθύνη; Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αρμόδια για τη συντήρηση του γηπέδου κατά τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ήταν η Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ από το Νοέμβρη και μετά η επιμέλεια πέρασε στα χέρια της εταιρίας κατασκευής του, "Odebrecht-Maracanã".

Έτσι, η Light (αρμόδια εταιρία) αποφάσισε να προχωρήσει το πρωί της Πέμπτης στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στο ιστορικότερο γήπεδο της χώρας κι ένα από τα ιστορικότερα όλου του κόσμου. Όπως αναφέρει η "Globo", η αδυναμία ανάληψης της ευθύνης είτε από την Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων είτε από την "Odebrecht-Maracanã" μπορεί να καθυστερήσει την αποκατάσταση του προβλήματος.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ