ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Κλείνει στην Κορίνθιανς ο Ντρογκμπά

Κλείνει στην Κορίνθιανς ο Ντρογκμπά

Η Κορίνθιανς κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ντιντιέ Ντρογκμπά, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Διαβάστε τι ποσό προσφέρει η βραζιλιάνικη ομάδα στον Ιβοριανό επιθετικό.

Ύστερα από μία διετία στο MLS και την Montreal Impact, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ιβοριανός επιθετικός, παρότι διανύει το 38ο έτος της ηλικίας, δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει απ' την ενεργό δράση.

Μάλιστα, όπως δήλωσε πρόσφατα, θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Μαρσέιγ, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Παρ' όλα αυτά, ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι δεν πρόκειται να τα βάψει... μαύρα, αφού φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κορίνθιανς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του " Goal.com", η βραζιλιάνικη ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 6.720.000 ευρώ για συμβόλαιο ενός έτους, με τον 38χρονο στράικερ να είναι ιδιαίτερα θετικός σ' αυτή τη νέα εμπειρία.

Θυμίζουμε πως ο Ντρογκμπά πραγματοποίησε μία σπουδαία καριέρα με τις Μαρσέιγ και Τσέλσι, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Shanghai Shenhua, Γαλατασαράι και, όπως προαναφέραμε, της Montreal Impact. Παράλληλα, αγωνίστηκε 104 φορές με την Ακτή Ελεφαντοστού, πετυχαίνοντας 65 γκολ.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ