ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Κλείνει στην Φλουμινένσε ο Ροναλντίνιο

Κλείνει στην Φλουμινένσε ο Ροναλντίνιο
Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Τουρκία και την Αντάλιασπορ, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φλουμινένσε.

Με την όρεξη φαίνεται πως θα μείνουν οι άνθρωποι της Αντάλιασπορ. Ο Ροναλντίνιο, παρά την άκρως δελεαστική πρόταση που έχει από τους Τούρκους, προτιμάει να επιστρέψει στην Βραζιλία, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Η Φλουμινένσε κατέθεσε πρόταση στον βιρτουόζο άσο και εκείνος αποφάσισε να γυρίσει στην χώρα του, αφήνοντας την προοπτική επιστροφής στην Ευρώπη. Ο αδελφός του και ατζέντης του, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της "Φλου" και έδωσαν τα χέρια ως το τέλος του 2016, με το deal να αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα.

Η ομάδα του Γιουσούφ Σίμσεκ, έχει ήδη εντάξει στο δυναμικό της τον Σάμουελ Ετό, επιθυμώντας να φέρει και τον 35χρονο "Ρόνι", αναβιώνοντας τις εποχές Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα. Εντούτοις εκείνος θα φορέσει την φανέλα τέταρτης ομάδας στη χώρα του καφέ και της σάμπα, έχοντας ήδη αγωνιστεί σε Γκρέμιο, Φλαμένγκο και Ατλέτικο Μινέιρο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ