ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Καθυστέρηση σε ματς, λόγω χρήσης ναρκωτικών!

Η αναμέτρηση της Μπανγκού με την Μπαρτσελόνα για το γυναικείο πρωτάθλημα του Ρίο ντε Ζανέιρο, ξεκίνησε με 52 λεπτά καθυστέρησης, λόγω χρήσης ναρκωτικών στον αγωνιστικό χώρο.

Απίστευτο κι όμως... βραζιλιάνικο. Ματς για το γυναικείο πρωτάθλημα του Ρίο ντε Ζανέιρο καθυστέρησε να ξεκινήσει γιατί στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν άτομα που έκαναν χρήση ναρκωτικών και τα οποία δεν ήταν εφικτό να απομακρυνθούν εγκαίρως.

"Το ματς ξεκίνησε με 52 λεπτά καθυστέρηση, εξαιτίας της παραμονής στον αγωνιστικό χώρο, ανθρώπων που εμφανώς κατανάλωναν παράνομες ουσίες. Απευθυνθήκαμε στο διευθυντή του Σάο Ζοζέ, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ήταν δύσκολο να αποχωρήσουν.

Μπροστά σ' αυτό, η διαιτητική ομάδα αισθάνθηκε υποχρεωμένη να αποφασίσει να μη διεξαχθεί το ματς. Εξάλλου, και ο διευθυντής της Μπανγκού ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να απομακρύνει τα εν λόγω άτομα, από τον αγωνιστικό χώρο", γράφει στην έκθεσή της η Δικαστής, Μιλένα Κριστίνα Μπάρος. Τελικά, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, κατέστη εφικτή η απομάκρυνση των ατόμων που έκαναν χρήση παράνομων ουσιών κι έστω και με καθυστέρηση 52 λεπτών, η αναμέτρηση ξεκίνησε.

Καθυστέρηση σε ματς, λόγω χρήσης ναρκωτικών!

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται ένα τέτοιο φαινόμενο στα γήπεδα της Βραζιλίας, αλλά και γενικότερα της Νοτίου Αμερικής. Το πρόβλημα είναι εντονότερο στα μεγάλα αστικά κέντρα του Ρίο ντε Ζανέιρο και του Σάο Πάουλο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ