ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η νέα εθνική Βραζιλίας

Η νέα εθνική Βραζιλίας

Η νέα εποχή για την εθνική Βραζιλίας ξεκίνησε με τον Ντούνγκα να ανακοινώνει την αποστολή για τα φιλικά με Κολομβία και Εκουαδόρ. Δείτε ποιος θα είναι ο νέος (;) στράικερ

Ο Ντούνγκα ανακοίνωσε αποστολή 22 ποδοσφαιριστών για τα φιλικά της Βραζιλίας με την Κολομβία και το Εκουαδόρ στις 5 και 9 Σεπτέμβρη, αντίστοιχα.

Ανάμεσά τους είναι 10 που είχαν παίξει στο Μουντιάλ 2014, δηλαδή είναι 12 τα νέα πρόσωπα. Ποιος είναι ο νέος στράικερ μετά τον Φρεντ που σταμάτησε την διεθνή του καριέρα; Ο Ντιέγκο Ταρντέλι.

Πρόκειται για τον μοναδικό στράικερ της αποστολής, είναι 29 ετών και παίζει από το 2013 στην Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ πριν στην καριέρα του έχει παίξει σε Σάο Πάουλο, Μπέτις, Σάο Καετάνο, Αϊντχόφεν, Φλαμένγκο, Ανζί και Αλ-Γκαράφα.

Μετά την Φλαμένγκο ήταν η πρώτη του θητεία στην Ατλέτικο Μινέιρο, όπου έμεινε από το 2009 μέχρι το 2011, ήταν η καλύτερη περίοδος της καριέρας του με 73 γκολ σε 114 ματς και μάλιστα τότε ήταν που έγινε και διεθνής, έχοντας 5 συμμετοχές με την "σελεσάο".

Στην αποστολή δεν είναι ο Τιάγκο Σίλβα, αλλά σίγουρα θα επιστρέψει, κάτι που ίσως γίνει με Μαρσέλο, Ντάνι Άλβες, Ερνάνες, Παουλίνιο και Μπερνάρντ, ενώ όπως και στο Μουντιάλ, εκτός έμεινε ο Λούκας Μόουρα και επέστρεψαν οι Κοουτίνιο, Μιράντα και Φιλίπε Λουίς.

Νέο... αίμα οι επιτελικοί μέσοι της πρωταθλήτριας Βραζιλίας, Κρουζέιρο, οι Έβερτον Ριμπέιρο και Ρικάρντο Γκουλάρτ.

Αναλυτικά οι 22:

Τερματοφύλακες

Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ραφαέλ Καμπράλ (Νάπολι)

Αμυντικοί

Νταβίντ Λουίζ και Μαρκίνιος (Παρί Σεν-Ζερμέν), Μιράντα (Ατλέτικο), Ζιλ (Κορίνθιανς), Μάικον (Ρόμα), Αλέξ Σάντρο και Ντανίλο (Πόρτο), Φιλίπε Λουίς (Τσέλσι)

Μέσοι

Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ελίας (Κορίνθιανς), Ραμίρες, Ουίλιαν και Οσκάρ (Τσέλσι), Κοουτίνιο (Λίβερπουλ), Έβερτον Ριμπέιρο και Ρικάρντο Γκουλάρτ (Κρουζέιρο)

Επιθετικοί

Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Χουλκ (Ζενίτ), Ντιέγκο Ταρντέλι (Ατλέτικο Μινέιρο)

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ