ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η Σάο Πάουλο θέλει Νιλμάρ, αυτός Ευρώπη

Η Σάο Πάουλο θέλει Νιλμάρ, αυτός Ευρώπη

Η Αλ-Νασρ δεν υπολογίζει τον Νιλμάρ, ο Βραζιλιάνος προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ντουμπάι και η Σάο Πάουλο εμφανίζεται πρόθυμη να τον επαναπατρίσει. Ο ίδιος, ωστόσο, επιθυμεί επιστροφή στην Ευρώπη.

Βρέθηκε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό κατά την προηγούμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο, αλλά η Αλ-Νασρ δεν επέτρεψε το "γάμο". Ο 32χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Νιλμάρ, δεν υπολογίζεται από την Αλ-Νασρ, η οποία δεν τον ενέγραψε στο ρόστερ της, και προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ντουμπάι.

Ο πρώτος μνηστήρας του Βραζιλιάνου είναι από την πατρίδα του και είναι η Σάο Πάουλο, όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρός της. Ωστόσο, υποστήριξε πως επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη.

"Εάν μπορέσουμε να πάρουμε τον Νιλμάρ, θα το ήθελα. Είναι μια πιθανότητα. Αλλά, εάν έχει μια πιθανότητα να επιστρέψει στην Ευρώπη, το προτιμά. Εάν μια ευρωπαϊκή ομάδα του προσφέρει εξάμηνο συμβόλαιο, θα προτιμήσει περισσότερη ασφάλεια, ένα πιο μεγάλο συμβόλαιο", υποστήριξε ο Κάρλος Αουγκούστο ντε Μπάρος ε Σίλβα.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Νιλμάρ έχει συμβόλαιο με την Αλ-Νασρ, ωστόσο παίκτης και ομάδα βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη λύση αποχώρησης.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ