ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η Κρουζέιρο έχει απλήρωτους παίκτες, αλλά πληρώνει τον απολυμένο Μπέντο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που δεν έχει πληρώσει ακόμη τους μισθούς του Οκτώβρη και αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, η Κρουζέιρο καταβάλλει ακόμη 1.079 ευρώ την ημέρα στον Μπέντο από τη στιγμή που ο Πορτογάλος απομακρύνθηκε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Κρουζέιρο (πριν αναλάβει τους "ερυθρόλευκους"), τον Ιούλιο του 2016.

Ουσιαστικά, δεν κάθισε παρά μόνο 75 ημέρες στον πάγκο της "ραπόζα". Μπορεί η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε να αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα - ήδη δεν πληρώθηκαν οι μισθοί του Οκτώβρη και διαπραγματεύεται η πώληση βασικών στελεχών - αλλά "αιμορραγεί" οικονομικά για την αποζημίωση του Πορτογάλου προπονητή.

Από τότε που έφυγε από τη βραζιλιάνικη ομάδα, αυτή είναι υποχρεωμένη να του καταβάλλει αποζημίωση ύψους 517.000 ευρώ σε 17 δόσεις.

Αναλογικά (στις 479 ημέρες που έχουν μεσολαβήσει από την ημέρα απομάκρυνσής του μέχρι και σήμερα), δηλαδή, στον λογαριασμό του 48χρονου προπονητή μπαίνουν καθημερινά πάνω από 1.000 ευρώ (1.079 για την ακρίβεια).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ