ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η γκολάρα της Σπορτ Ρεσίφε με 103 αγγίγματα που θα ζήλευε η Μπαρτσελόνα

02/11/2014. Credito: Ricardo Fernandes/DP/D.A Press. Jogo entre Sport X Figueirense, pelo Campeonato Brasileiro da serie A, no estadio da Ilha do Retiro, em Recife. Na foto, o meia-atacante Diego Souza (Sport - direita) comemora seu gol na partida, de penalti.
02/11/2014. Credito: Ricardo Fernandes/DP/D.A Press. Jogo entre Sport X Figueirense, pelo Campeonato Brasileiro da serie A, no estadio da Ilha do Retiro, em Recife. Na foto, o meia-atacante Diego Souza (Sport - direita) comemora seu gol na partida, de penalti. RICARDO FERNANDES/DP/D.A PRESS

Ένα γκολ που όμοιό της δεν έχει σημειώσει ούτε η Μπαρτσελόνα του πιο σκληρού τίκι τάκα πέτυχε η Σπορτ Ρεσίφε, σε αναμέτρηση με την Γκρέμιο για το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Η Σπορτ Ρεσίφε αντιμετώπιζε την Γκρέμιο στο Πόρτο Αλέγκρε και είχε εξασφαλίσει ήδη την εκτός έδρας νίκη, όταν το ρολόι έδειχνε το 88ο λεπτό και το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της. Δύο λεπτά αργότερα, είχε σημειώσει το τρίτο τέρμα του αγώνα, το οποίο θα ζήλευε ακόμα και η Μπαρτσελόνα...

Η φάση άρχισε με απώλεια μπάλας των γηπεδούχων στο κέντρο. Οι παίκτες της Σπορτ άλλαζαν πάσες ίσως περιμένοντας και το τέλος του αγώνα. Κάποια κενά της Γκρέμιο στη δεξιά πτέρυγα έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν την εστία του Μαρσέλο Γκρόε.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλείσουν τους χώρους και οι της Σπορτ γύρισαν προς τα πίσω. Η Σπορτ επιχείρησε μία δεύτερη επίθεση από αριστερά, πιο γρήγορα αυτήν τη φορά.

Μετά από 43 πάσες και 99 αγγίγματα χωρίς να ακουμπήσουν μπάλα οι παίκτες του Ντάνιελ Παουλίστα, ένας αμυνόμενος έκανε τάκλιν. Αν και έσπρωξε την μπάλα, αυτή κατέληξε σε παίκτη της Σπορτ, ο οποίος πρόλαβε να βγάλει ασίστ για τον Ντιέγκο Σόουζα και ο τελευταίος να πλασάρει για το 3-0.

Συνολικά, η επίθεση διήρκεσε 128 δευτερόλεπτα και 19 δέκατα, οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν 44 πάσες και άγγιξαν την μπάλα 103 φορές!

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ