ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η αναπάντητη κλήση δεν "έκαψε" τον Ζόνας

Η αναπάντητη κλήση δεν "έκαψε" τον Ζόνας

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπενφίκα, Ζόνας, αποκάλυψε πως μια αναπάντητη κλήση παραλίγο να τον αφήσει εκτός "σελεσάο", το προηγούμενο Σάββατο.

Με τους Κακά και Φιρμίνο να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα, έπρεπε να κοιτάξει τις εναλλακτικές του για τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, με αντιπάλους τις Ουρουγουάη και Παραγουάη.

Και δεν το σκέφτηκε και πολύ. Κάλεσε τον πρώτο σκόρερ της Primeira Liga (29 γκολ) και συμπαίκτη των Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, Ζόνας. Ο νεοκληθείς, ωστόσο, παραλίγο να χάσει την ευκαιρία, κι αυτό γιατί δεν απάντησε με την πρώτη φορά στην τηλεφωνική κλήση, εκ Βραζιλίας.

"Υπάρχει πάντα προσμονή όταν τα πας καλά με την ομάδα σου. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά στην Μπενφίκα, είμαστε στα προημιτελικά του Champions League, είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και αυτό βοηθά και την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές.

Το Σάββατο, μόλις είχα τελειώσει την προπόνηση και είδα μια κλήση από ένα νούμερο με κωδικό 021 (της περιοχής του Ρίο ντε Ζανέιρο), δεν απάντησα, γιατί δεν γνώριζα τον αριθμό. Η τύχη μου είναι ότι μόλις έφθασα στο σπίτι, πήρα πίσω στον αριθμό που με κάλεσε από το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού μου.

Άκουσα τη φωνή του Ζοάο Μάριο και ήμουν πολύ χαρούμενος. Σκέφτηκα ότι με πήρε για να με καλέσει στην εθνική. Μου είπε ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και γι' αυτό θα με καλούσαν. Απίστευτη ευτυχία για εμένα και την οικογένειά μου", υποστήριξε ο 31χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Ζόνας, κατά τη συνέντευξη Τύπου της "σελεσάο".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ