ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Γκαμπριέλ Ζεζούς: Δύο ματς σε 24 ώρες

Γκαμπριέλ Ζεζούς: Δύο ματς σε 24 ώρες

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς αγωνίστηκε σε δύο ματς, με δύο διαφορετικές ομάδες σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών, ωστόσο ομολογεί με χιούμορ ότι αντέχει κι άλλο 90λεπτο.

Αγωνίστηκε για 86 λεπτά στην αναμέτρησης της εθνικής Βραζιλίας, στην "Αρένα Αμαζόνια" του Μανάους, με αντίπαλο την αντίστοιχη της Κολομβίας μέχρι να παραχωρήσει τη θέση του στον Τάισον.

Το ματς της "σελεσάο" ξεκίνησε στις 03:45 (ώρα Ελλάδας) τα ξημερώματα της Τρίτης (7/9) και πριν καλά καλά περάσουν 24 ώρες, ο Γκαμπριέλ Ζεζούς - ο οποίος έχει αποκτηθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά συνεχίζει να παίζει στην Παλμέιρας - ακούμπησε ξανά μπάλα σε ανταγωνιστικό ματς.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η "βερντάο" φιλοξένησε στην "Αllianz Parque" του Σάο Πάουλο την "τρικολόρ" για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας με τον 19χρονο διεθνή Βραζιλιάνο φορ, να περνά στη θέση του Αλιόνε στο 54ο λεπτό.

"Είμαι λίγο κουρασμένος. Νομίζω ότι αντέχω άλλα 90 λεπτά. Όλα έχουν συζητηθεί. Δεν αποφασίζω μόνος μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι το τεχνικό επιτελείο της εθνικής Βραζιλίας και της Παλμέιρας με υπολογίζουν. Εγώ ένιωθα ότι έπρεπε να παίξω σήμερα.

Ο προπονητής έκρινε ότι ήταν καλύτερο να είμαι στον πάγκο και να περάσω στον αγωνιστικό χρόνο όταν θα χρειαζόταν. Δεν έβαλα γκολ, αλλά έφερα τύχη", υποστήριξε ο Γκαμπριέλ Ζεζούς με χιούμορ.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ