ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Φωτογραφήθηκε με μπλούζα της Μπαρτσελόνα, αλλά μπορεί να πάει στη Ρεάλ

Jose Luis Gomez, right, of Argentina's Lanus fights for a ball with Arthur of Brazil's Gremio, during a first leg Copa Libertadores final soccer match in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Wesley Santos)
Jose Luis Gomez, right, of Argentina's Lanus fights for a ball with Arthur of Brazil's Gremio, during a first leg Copa Libertadores final soccer match in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Wesley Santos) AP

Πριν από λίγες ημέρες ο Αρτούρ φωτογραφήθηκε με μπλούζα της Μπαρτσελόνα, αλλά η Ρεάλ ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της. Η περίεργη υπόθεση του 21χρονου Βραζιλιάνου. (VIDEO)

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν "κονταροχτυπηθεί" για έναν παίκτη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του Αρτούρ.

Μόνο που η υπόθεση του 21χρονου Βραζιλιάνου μέσου της Γκρέμιο είναι λίγο μπερδεμένη.

Η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για τον χαρισματικό μέσο ήταν η Μπαρτσελόνα. Για χάρη του ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας ταξίδεψε στη Βραζιλία και είχε ραντεβού με τον Αρτούρ και τον μάνατζερ του Χόρχε Μασάδο. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και για αυτό το λόγο ο παίκτης φωτογραφήθηκε με μπλούζα της Μπαρτσελόνα!

Φωτογραφήθηκε με μπλούζα της Μπαρτσελόνα, αλλά μπορεί να πάει στη Ρεάλ

Όλα καλά μέχρι εδώ. Μόνο που οι άνθρωποι της Γκρέμιο δεν ήξεραν τίποτα για όλα τα παραπάνω και μία ημέρα ξύπνησαν βλέποντας αυτή τη φωτογραφία στα Μέσα της Βραζιλίας. Αμέσως κάλεσαν τον παίκτη και τον μάνατζερ του να δώσουν εξηγήσεις, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι Καταλανοί. Τόσο ο Αρτούρ όσο και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν υπογράψει κανενός είδος συμφωνητικό και ότι απλά έγινε μία διερευνητική επαφή.

Από τη μία η Γκρέμιο φάνηκε να πείστηκε από τις εξηγήσεις που άκουσε και από την άλλη δήλωσε έτοιμη να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση για τον παίκτη αρκεί αυτή να είναι κοντά στη ρήτρα του η οποία είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την "Marca" οι άνθρωποι της "Βασίλισσας" στο πλαίσιο του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Γκρέμιο θα συναντηθούν με τη διοίκηση της ομάδας από τη Βραζιλία και δηλώνουν διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα των 50 εκατομμυρίων. Μάλιστα, η Ρεάλ έχει και ακόμα ένα διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια της αφού μπορεί να αφήσει τον Αρτούρ στην Γκρέμιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και να τον αποκτήσει μετά.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η μάχη για τον Βραζιλιάνο μέσο μόλις ξεκίνησε. Κι αν απορείτε για τους λόγους που γίνεται αυτός ο χαμός αρκεί να σας αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου (πήρε και το ανάλογο βραβείο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε). Αγωνίζεται είτε ως κεντρικός είτε ως αμυντικός μέσος και διακρίνεται τόσο για τα αμυντικά του καθήκοντα όσο και για τα οργανωτικά του.

Πάρτε μία γεύση στο βίντεο που ακολουθεί.

Photo credits: AP Photo/Wesley Santos

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ