ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Επιστρέφει στη δράση στα 42 ο Κονσεϊσάο!

Επιστρέφει στη δράση στα 42 ο Κονσεϊσάο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φλάβιο Κονσεϊσάο θα ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 42 ετών για να αγωνιστεί με την ομάδα της τέταρτης βραζιλιάνικης κατηγορίας, Σεντράλ.

Η Σεντράλ του Καρουάρου είναι μια ομάδα από το Περναμπούκο που αγωνίζεται στη Serie D (τέταρτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος) και σε λίγες ημέρες πιθανώς να έχει ένα νέο μέλος στο ρόστερ της. Ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού, Φλάβιο Κονσεϊσάο, είναι έτοιμος να αναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 42 ετών για να βοηθήσει τη Σεντράλ.

Αρχικά θα αγωνιστεί σε φιλικό με τη Las Vegas United στις 14 Μαΐου και συζητά την πρόταση που του έχει κάνει η ομάδα από το Περναμπούκο για να τη βοηθήσει στην περιπέτειά της στην τέταρτη κατηγορία.

"Είμαστε σε συζητήσεις. Μόλις έλαβα την πρόταση από την ομάδα και το συζητάμε. Θα υπάρχουν ανακοινώσεις σε λίγες ημέρες", υποστήριξε ο Φλάβιο Κονσεϊσάο.

Ο Κονσεϊσάο έχει αγωνιστεί στις Παλμέιρας, στο Ντεπορτίβο, Ρεάλ, Ντόρτμουντ και Γαλατάσαράι, ενώ υπήρξε και διεθνής με τη "σελεσάο". Έχει κατακτήσει δύο Copas Américas, ένα Champions League, ένα ευρωπαϊκό Super Cup, ένα Διηπειρωτικό κι ένα Κύπελλο Τουρκίας. Μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, δεν αγωνίστηκε ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ