ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Εγκεφαλικό επεισόδιο ο πρώην φορ της Χέρτα, Μαρσελίνιο

Εγκεφαλικό επεισόδιο ο πρώην φορ της Χέρτα, Μαρσελίνιο
AP PHOTO/ANDRE PENNER

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μαρσελίνιο, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Γνωστός ο 42χρονος από το πέρασμα του από ομάδες σε Γαλλία, Γερμανία και Τουρκία.

Μία άσχημη είδηση με πρωταγωνιστή τον Μαρσελίνιο Παραΐμπα κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Ο ποδοσφαιριστής της βραζιλιάνικης Τρέζε υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης Καμπίνα Γκράντε.

Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, είναι σταθερή, ενώ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν θα μπορέσει να βρεθεί ξανά στους αγωνιστικούς χώρους, η απάντηση ήταν πως είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα.

Ο Μαρσελίνιο γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1975 στην πόλη Καμπίνα Γκράντε. Πρόκειται για έναν γυρολόγο των γηπέδων, καθώς συνολικά έχει αγωνιστεί σε 23 ομάδες!

Γνωστός κυρίως έγινε από το πέρασμα του από την Χέρτα, η οποία τον έχει ανακηρύξει ως έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης ιστορίας της. Στο παλμαρέ του έχει πολλές εντυπωσιακές εκτελέσεις φάουλ. Επιπλέον, στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί στις Μαρσέιγ, Τράμπζονσπορ και Βόλφσμπουργκ. Κατά κύριο λόγο, στο βιογραφικό του έχουν καταγραφεί παρουσίες σε ομάδες της χώρας του.

Με την εθνική ομάδα της πατρίδας του έχει πέντε συμμετοχές και ένα γκολ.

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ