ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Drone υποβιβασμού για την Ιντερνασιονάλ

Drone υποβιβασμού για την Ιντερνασιονάλ

Η Ιντερνασιονάλ είναι κοντά στον υποβιβασμό στη Serie B κι ένα drone ιπτάμενο πάνω από το "Estádio Beira-Rio" κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κρουζέιρο, ήρθε να το θυμίσει στους οπαδούς της. (video)

Δύσκολες εποχές για την Ιντερνασιονάλ, καθώς η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε είναι σε θέση υποβιβασμού μια αγωνιστική πριν το τέλος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

H νίκη επί της Κρουζέιρο (1-0) κράτησε στην "εντατική" την "κολοράντο", αλλά ένα drone με το γράμμα "Β" (σ.σ υποδήλωνε τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας ή Serie B) ήρθε να κάνει χειρότερη την ψυχολογία των οπαδών της ομάδας από το Πόρτο Αλέγκρε.

Μία αγωνιστική πριν το τέλος, η Ιντερνασιονάλ βρίσκεται στη 17η θέση της κατάταξης (πρώτη εντός υποβιβασμού) όσους έχει και η Βιτόρια στη 16η θέση. Η δεύτερη υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία κι έχει ένα ματς λιγότερο, εκτός έδρας με την Κοριτίμπα (29/11, 00:00).

Την τελευταία αγωνιστική (38η), η Ιντερνασιονάλ φιλοξενείται από τη Φλουμινένσε, ενώ η Βιτόρια υποδέχεται την αδιάφορη (σ.σ πρωταθλήτρια) Παλμέιρας. Το μέλλον, ξεκάθαρα, δεν είναι στα χέρια της "κολοράντο".

Δείτε το βίντεο με το drone:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ