ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Δεν τα παρατάει ο Ροναλντίνιο

Δεν τα παρατάει ο Ροναλντίνιο

Στο πλαίσιο συνάντησης με παιδιά από την Κεντρική και Βόρεια Αμερική, ο Ροναλντίνιο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την δράση.

Την πρόθεσή του να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Ροναλντίνιο, κάτι που διατράνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο γήπεδο "Αζτέκα" του Μεξικού στο πλαίσιο συνάντησης με παιδιά από την Κεντρική και Βόρεια Αμερική. Αυτή η επισήμανσή του ήρθε μετά την αποχώρησή του από τη Φλουμινένσε δυο μήνες μετά τη συμφωνία μαζί της και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

"Συνεχίζω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Είμαι υγιής και θεωρώ πως δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή να αποσυρθώ από την δράση", ανέφερε ο 35χρονος και συνέχισε για την εθνική Βραζιλίας: "Υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές με σπουδαίο ταλέντο και ένας καλός προπονητής. Θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στο λεγόμενο "joga bonito" και να δώσει εκ νέου χαρά κι ευχαρίστηση στους φιλάθλους παγκοσμίως".

Ερωτηθείς για το ποιος θεωρεί πως θα κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα", απάντησε: "Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι δύσκολο να πω ποιος θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Κι αυτός, αλλά κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκαναν εξαιρετικά πράγματα την φετινή χρονιά και πιστεύω πως το αξίζουν το ίδιο".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ