ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Δεν "ψήνεται" για στέλεχος ο Ζιλμπέρτο

Δεν "ψήνεται" για στέλεχος ο Ζιλμπέρτο

Η διοίκηση της Ατλέτικο Μινέιρο εξετάζει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ως έναν υποψήφιο διευθυντή ποδοσφαίρου, όμως εκείνος έχει διαφορετικά σχέδια.

Επισήμως, δεν έχει ολοκληρώσει την καριέρα του και στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι έχει επαφές με ομάδες για να επανέρθει σε αγωνιστική δράση. Παρόλα αυτά, ο Ζιλμπέρτο διαθέτει ένα ελκυστικό "πακέτο" χαρακτηριστικών, για να αναλάβει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν στη διοίκηση της Ατλέτικο Μονέιρο και συζήτησαν για τον άλλοτε αρχηγό της "σελεσάο", ως έναν πιθανό αντικαταστάτη του Οσβάλντο Τόρες, τον πρώην διευθυντή ποδοσφαίρου. Στη συζήτηση τους κατέληξαν ότι ο Ζιλμπέρτο έχει τα προσόντα που θέτουν ως προαπαιτούμενα και συμφώνησαν να τον προσεγγίσουν.

"Το όνομα του συζητήθηκε πριν από μερικές ημέρες, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Κατά την άποψη μου, έχει όλες τις προδιαγραφές. Είναι ένα σεβαστό πρόσωπο, έχει γαλουχηθεί στη Βραζιλία και διαθέτει κύρος στο διεθνές ποδόσφαιρο. Μόνο που μιλάμε για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, επικρατεί σεβασμός. Αλλά όπως προανέφερα, δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα" σχολίασε ένα μέλος της διοίκησης της Ατλέτικο Μινέιρο στην ιστοσελίδα Superesportes .

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δείχνει ενδιαφέρον να αναμειχθεί με τα κοινά του ποδοσφαίρου, είτε στην πατρίδα του, είτε σε πιο διεθνές επίπεδο και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική να συνεργαστεί με ομάδα.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ