ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Δάνειο για τον Ρομπίνιο πήρε η Σάντος

Δάνειο για τον Ρομπίνιο πήρε η Σάντος

Η Σάντος κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Ρομπίνιο και την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε δάνειο από τράπεζα της Βραζιλίας προκειμένου να πληρώσει τις οφειλές σ' όλους τους ποδοσφαιριστές της.

Σε συμφωνία με τράπεζα της Βραζιλίας ήρθε η Σάντος και περίπου 2.400.000 ευρώ μπήκαν στα ταμεία της "πέισε" προκειμένου να εξοφλήσει όλες τις οφειλές στους ποδοσφαιριστές της αλλά και να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να κρατήσει στο Σάο Πάουλο τον Ρομπίνιο.

Η μερίδα του λέοντος του ανωτέρω ποσού θα πάει στον Ρομπίνιο και στους μισθούς πέντε μηνών που του χρωστά η Σάντος, απαραίτητη προϋπόθεση που είχε θέσει ο "Βασιλιάς της Ντρίμπλας" προκειμένου να συζητήσει ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ρομπίνιο: "Είμαι επαγγελματίας"

Ο Ρομπίνιο έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου της Σάντος, την Πέμπτη, και ρωτήθηκε για το μέλλον της καριέρας του. Αντίθετα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγω για "τυφλή" αφοσίωσή του στην "πέισε", ο Ρομπίνιο ξεκαθάρισε ότι είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση.

"Είμαι επαγγελματίας. Θα πάω στην ομάδα που θα μου κάνει την καλύτερη πρόταση και θα ψάξω να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο."

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ