ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού ο Ρομπίνιο

Αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού ο Ρομπίνιο

Με τοποθέτηση του μέσω social media, ο Ρομπίνιο αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού της 22άχρονης Αλβανίδας το 2013 στο Μιλάνο, για την οποία κρίθηκε ένοχος από τα ιταλικά δικαστήρια.

Με 9 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο Ρομπίνιο απ' την ιταλική δικαιοσύνη, όπως και άλλοι 5 άνδρες, για τον ομαδικό βιασμό μίας 22άχρονης Αλβανίδας.

Το περιστατικό είχε συμβεί πριν σχεδόν 5 χρόνια σε νυχτερινό club του Μιλάνου, συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου 2013, όταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνιζόταν στη Μίλαν. Η ποινή είναι εφέσιμη και ο Βραζιλιάνος δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει άμεσα την ποινή, ενώ μέσω social media αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

"Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές πως ο Ρομπίνιο ήδη έχει υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στις κατηγορίες αναφέροντας πως δεν είχε καμία ανάμειξη στο συμβάν. Από την πλευρά του σκοπεύει να πάρει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα", ήταν το μήνυμα που δημοσιεύθηκε στο προφίλ του Ρομπίνιο στο instagram.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24