ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Απίθανο γκολ από τον Ντουντού

Palmeiras' Dudu celebrates after scoring against Santos during the Copa do Brasil final soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Dec. 2, 2015. Palmeiras won in a penalty shootout after an aggregate 2-2 draw.(AP Photo/Andre Penner)
Palmeiras' Dudu celebrates after scoring against Santos during the Copa do Brasil final soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Dec. 2, 2015. Palmeiras won in a penalty shootout after an aggregate 2-2 draw.(AP Photo/Andre Penner) AP

Ο Ντουντού της Παλμέιρας σημείωσε ένα απίθανο γκολ στο ματς με την Σάο Πάουλο, σκοράροντας από πολύ μακρινή απόσταση, βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα μακριά από την εστία του (VIDEO).

Στο παιχνίδι της Παλμέιρας με τη Σάο Πάουλο για το Paulista, o Ντουντού πέτυχε ένα απίθανο γκολ από μακρινή απόσταση. Σχεδόν από το... σπίτι του σκόραρε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είδε τον τερματοφύλακα μακριά από την εστία του και το εκμεταλλεύτηκε.

Με τον Ντένις να είναι μακριά από το τέρμα του και να μην περιμένει το... μοιραίο, ο Ντουντού πήρε την μπάλα από τα πλάγια, δοκίμασε την τύχη του και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Εμπιστεύτηκε το πόδι του και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό.

AP Photo/Andre Penner

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ