ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Απίστευτο γκολ από παίκτη της Φλουμινένσε

Απίστευτο γκολ από παίκτη της Φλουμινένσε

Γκολ σπάνιας ομορφιάς πέτυχε ποδοσφαιριστής της Φλουμινένσε. Δείτε από ποιο σημείο κατάφερε να "εκτελέσει" τον αντίπαλο τερματοφύλακα (VIDEO).

Εντυπωσιακό γκολ πέτυχε ο Γκουστάβο Σκάρπα, στη χθεσινή (16/2) αναμέτρηση ανάμεσα σε Γκλόμπο και Φλουμινένσε (2-5 το τελικό σκορ) για την πρώτη φάση του κυπέλλου Βραζιλίας.

Για την ακρίβεια, ο ποδοσφαιριστής της Φλουμινένσε βρήκε τον απαιτούμενο χώρο στο κέντρο του γηπέδου κι επεχείρησε από 'κείνο το σημείο να "κρεμάσει" τον αντίπαλο γκολκίπερ. Εκείνος δεν περίμενε αυτό το σουτ και βρισκόταν μακριά απ' την εστία.

Αποτέλεσμα ήταν να το πληρώσει κι Σκάρπα να "πνιγεί" στις αγκαλιές των συμπαικτών του για το υπέροχο τέρμα. Μάλιστα, στη συνέχεια ακολούθησε χορευτικό μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ στο τέλος έπεσε στο έδαφος με το πρόσωπο στραμμένο στο χορτάρι, σαν να μην πίστευε αυτό που κατάφερε.

Βέβαια, το εν λόγω γκολ δεν πέρασε απαρατήρητο απ' τον επίσημο λογαριασμό της FIFA στο Twitter, η οποία άνοιξε συζήτηση με τη Φλουμινένσε για το αν ο Σκάρπα πάρει το βραβείο "Φέρεντς Πούσκας". "Εντυπωσιακό! Απομένουν μερικοί μήνες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας. Μετά θα δούμε αν μπει ανάμεσα στα δέκα καλύτερα".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ