ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Απίστευτη σύρραξη και 10 κόκκινες κάρτες στο Βιτόρια - Μπαΐα

Απίστευτη σύρραξη και 10 κόκκινες κάρτες στο Βιτόρια - Μπαΐα

Μία σύρραξη που διήρκεσε περίπου 8 λεπτά σε αγώνα της Βραζιλίας οδήγησε σε ισάριθμες κόκκινες κάρτες και στη συνέχεια σε ακόμα δύο αποβολές, με συνέπεια τη διακοπή του (video).

Ένα από τα πιο επεισοδιακά παιχνίδια ποδοσφαίρου στη Βραζιλία δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρωθεί, αφού ο διαιτητής έδειξε συνολικά 10 κόκκινες κάρτες και οι δύο ομάδες δεν είχαν τους απαιτούμενους ποδοσφαιριστές για να τελειώσουν το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση ήταν μεταξύ της Βιτόρια και της Μπαΐα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μπαϊάνο και επρόκειτο για τοπικό ντέρμπι της Μπαΐα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό με τον Ντενίλσον, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι στο 50' από τον Βινίσιους. Ο σκόρερ πανηγύρισε προκλητικά μαζί με τους συμπαίκτες του πίσω από την εστία της Βιτόρια και εκεί άρχισαν όλα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αρχικά και στη συνέχεια τους υπολοίπους ποδοσφαιριστές να πέφτουν πάνω στους αντιπάλους τους.

Ακολούθησε μία άνευ προηγουμένου σύρραξη στον περιορισμένο χώρο μεταξύ εστίας και διαφημιστικών πινακίδων, με κλοτσιές, μπουνιές, αγκωνιές και κάθε είδους χτύπημα!

Όταν ολοκληρώθηκαν οι συμπλοκές στο 58ο λεπτό, ο πρώτος που αντίκρισε κόκκινη κάρτα ήταν ο Βινίσιους και ακολούθησε η αποβολή των Ροντρίγκο, Έντσον που ήταν στον πάγκο τη στιγμή της σύρραξης και του Λούκας Φονσέκα από πλευράς φιλοξενουμένων.

Οι γηπεδούχοι έχασαν περισσότερους παίκτες, αφού αποβλήθηκαν οι Ντενίλσον, Κανού και Ράινερ, όλοι τους βασικοί εκείνη τη στιγμή.

Ως εκ τούτου, από το 61ο λεπτό άρχισε ένα παιχνίδι με 8 παίκτες για τη Βιτόρια και 9 για την Μπαΐα. Στο 78ο λεπτό, ο Ουίλιαν δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ σε επίθεση της Μπαΐα και από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έμειναν με 7 παίκτες, δόθηκε εντολή από τον πάγκο να σταματήσει αυτή η παρωδία.

Ο Μπρούνο παρεμπόδισε την εκτέλεση του φάουλ, δέχθηκε κι αυτός δεύτερη κίτρινη κάρτα και από τη στιγμή που η Βιτόρια έμεινε με 6 παίκτες, δεν μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας.



TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ