ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ανανέωσε με Παλμέιρας ο 42χρονος Ζε Ρομπέρτο!

Ανανέωσε με Παλμέιρας ο 42χρονος Ζε Ρομπέρτο!

Η Παλμέιρας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Ζε Ρομπέρτο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, παρότι ο Βραζιλιάνος μέσος διανύει το 42ο έτος της ηλικίας του!

Παίκτης της Παλμέιρας μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα παραμείνει ο Ζε Ρομπέρτο! Ο Βραζιλιάνος μέσος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Βραζιλίας γι' ακόμα ένα χρόνο, παρότι διανύει το 42ο έτος της ηλικίας του.

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είχε καταλυτική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' τους "Verdão", ενώ απ' το 2015 που αγωνίζεται στην ομάδα μετράει 98 συμμετοχές και 9 γκολ. Πέρα απ' το Campeonato Brasileiro, o 42χρονος άσος κατέκτησε και το Κύπελλο Βραζιλίας το 2015.

"Θα συνεχίσω ακόμα ένα χρόνο επειδή γνωρίζω πως έχω κάνει την καλύτερη επιλογή της καριέρας μου. Η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει, επομένως η τελευταία εντύπωση είναι η καλύτερη. Αποκτώ ακόμα μεγαλύτερα κίνητρο μέσα από νέες προκλήσεις. Γι' αυτό το λόγο θα συνεχίσω ακόμα μία χρόνια προκειμένου να πετύχω περισσότερα πράγματα", ήταν το σχόλιο του Ζε Ρομπέρτο στην επίσημη ιστοσελίδα της Παλμέιρας.

Η ανακοίνωση της Παλμέιρας:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ