ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Όγκος στα νεφρά του πρώτου σκόρερ της Μποταφόγκο

Roger of Brazil's Botafogo, right, tries to kick the ball to score against Paraguay's Olimpia during a Copa Libertadores soccer match at the Nilton Santos stadium, in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Roger of Brazil's Botafogo, right, tries to kick the ball to score against Paraguay's Olimpia during a Copa Libertadores soccer match at the Nilton Santos stadium, in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Με όγκο στα νεφρά διαγνώστηκε ο πρώτος σκόρερ της Μποταφόγκο τη φετινή σεζόν, Ρόζερ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας διαγνώστηκε στον Ρόζερ, τον επιθετικό της Μποταφόγκο, στον οποίο εντοπίστηκε όγκος στα νεφρά.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε εξετάσεις μέσα στην εβδομάδα και το ιατρικό επιτελείο περιμένει τα νεότερα αποτελέσματα για να γνωστοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση.

Ο Ρόζερ, τρίτος σκόρερ στο Brasileirao με 10 γκολ σε 26 αγωνιστικές και πρώτος σκόρερ του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις με 17 τέρματα σε 49 αγώνες αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου τις προσεχείς ημέρες.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος, με το συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο να λήγει την τελευταία μέρα του 2017.

Photo credits: AP Photo/Silvia Izquierdo

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ