ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Νιλμάρ κατέληξε στη Σάντος

Ο Νιλμάρ κατέληξε στη Σάντος

Ο Νιλμάρ βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό πέρυσι, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποδεσμευτεί από την Αλ Νασρ. Το έκανε με έναν χρόνο καθυστέρηση για να υπογράψει στη Σάντος.

Πέρυσι βρέθηκε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν κατάφερε να αποδεσμευτεί από την ομάδα του. Φέτος, ο Νιλμάρ έμεινε ελεύθερος από την Αλ Νασρ και υπέγραψε στη Σάντος, επιστρέφοντας μετά από δύο χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αποκτηθεί από τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έναντι 3.000.000 ευρώ, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και γρήγορα ζήτησε να αποχωρήσει. Οι "ερυθρόλευκοι" έψαχναν παίκτη για την κορυφή της επίθεσης, ωστόσο ο άλλοτε διεθνής δεν έλυσε το συμβόλαιό του και έτσι συνέχισε ακόμα έναν χρόνο στη Μέση Ανατολή. Φέτος, αποχώρησε ως ελεύθερος και υπέγραψε στη Σάντος μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018.

"Έκανα όλα τα τεστ, ιατρικά είμαι σε τέλεια κατάσταση. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να βρεθώ σε υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Δεν το λέω για να χρυσώσω το χάπι, αλλά θέλω να είμαι καλά για να βοηθήσω τη Σάντος. Προπονούμαι με επαγγελματίες στον σύλλογο και η δουλειά που γίνεται είναι καλή. Ελπίζω να είμαι όσο το δυνατόν νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο", δήλωσε μεταξύ άλλων όταν ρωτήθηκε για την αγωνιστική απραξία του αυτήν τη σεζόν.

Η ομάδα του Σάο Πάουλο είναι η τρίτη διαφορετική από την πατρίδα του για τον 32χρονο Νιλμάρ, ο οποίος άρχισε την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ το 2002 και το 2005-2006 αγωνίστηκε στην Κορίνθιανς, προτού επιστρέψει στα μέσα του 2007 στην Ιντερνασιονάλ. Ενδιάμεσα είχε επιχειρήσει το υπερατλαντικό βήμα, αλλά στη Λιόν δεν κατάφερε να πιάσει, με έξι γκολ σε 42 αγώνες.Από το 2009 μέχρι το 2012 πέρασε τα καλύτερα χρόνια του με 34 γκολ σε 106 αγώνες με τη Βιγιαρεάλ, προτού αρχίσει την περιπέτειά του στην Αραβία. Αρχικά έπαιξε στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ (2012-2014) και ακολούθησε η Ελ Ζαΐς της ίδιας χώρας (2014), προτού επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ για να ξαναφύγει το καλοκαίρι του 2015.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ