ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Κατάθλιψη ο Νιλμάρ

Nilmar of Brazil's Internacional looks down after missing a shot on goal during a Copa Libertadores quarter finals first leg soccer match against Colombia's Independiente Santa Fe in Bogota, Colombia, Wednesday, May 20, 2015. Santa Fe won the match 1-0. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Nilmar of Brazil's Internacional looks down after missing a shot on goal during a Copa Libertadores quarter finals first leg soccer match against Colombia's Independiente Santa Fe in Bogota, Colombia, Wednesday, May 20, 2015. Santa Fe won the match 1-0. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Ο Νιλμάρ ενδέχεται να χάσει τη σεζόν στη Βραζιλία, έχοντας αγωνιστεί μόλις 39 λεπτά με τη Σάντος, αφού υποφέρει από κατάθλιψη.

Η καριέρα του Νιλμάρ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και όχι μόνο λόγω αγωνιστικών λόγω. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός... απελευθερώθηκε από την Αλ Νασρ των ΗΑΕ, από την οποία ζητούσε να φύγει αρκετούς μήνες και μάλιστα ο Ολυμπιακός τον είχε στο "στόχαστρό" του, ωστόσο αυτό δεν βελτίωσε την κατάσταση.

Ο 33χρονος άλλοτε διεθνής επέστρεψε στην πατρίδα του τον Ιούλιο, έχοντας μείνει για 14 μήνες δίχως επίσημο παιχνίδι. Υπέγραψε με τη Σάντος συμβόλαιο 1,5 έτους, αλλά μετά από δύο εμφανίσεις και μόλις 39 λεπτά, η φετινή θητεία του στον σύλλογο μοιάζει να ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, "η Σάντος ικανοποίησε το αίτημα του Νιλμάρ για προσωρινή απομάκρυνση από το ρόστερ, χωρίς κόστος για τον σύλλογο, για να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας, με τη συμπαράσταση του ιατρικού τμήματος. Η διοίκηση θα παρέχει την απαιτούμενη στήριξη για να διασφαλίσει ότι η επανένταξή του θα γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα".

Ο Νιλμάρ υποφέρει από κατάθλιψη και όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα " UOL Esporte", λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, με συνέπεια να μην αποκλείεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής άρχισε και συνεδρίες με ψυχολόγο, ώστε να καταπολεμήσει τα "δαιμόνια" που τον ταλαιπωρούν.

Photo credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ