ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η απίθανη "φοκίνια" του Ρομέρο στο Κορίνθιανς - Παλμέιρας

Rodriguinho of Brazil's Corinthians, right, celebrates with teammate Angel Romero after scoring against Venezuela's Deportivo Lara, during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Rodriguinho of Brazil's Corinthians, right, celebrates with teammate Angel Romero after scoring against Venezuela's Deportivo Lara, during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο Άνχελ Ρομέρο "έκλεψε" την παράσταση με τη "φοκίνια" στη νίκη (1-0) της Κορίνθιανς επί της Παλμέιρας. Στον πάγκο έμεινε για τη "βερντάο" ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Ντέιβερσον. (VIDEO)

Η Κορίνθιανς νίκησε 1-0 την Παλμέιρας στο Σάο Πάουλο για την 5η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Δεν ήταν το γκολ του Ροντριγκίνιο αυτό που "έκλεψε" την παράσταση στην "Arena Corinthians", αλλά η τρομερή "φοκίνια" του Άνχελ Ρομέρο.

Ο 25χρονος Παραγουανός επιθετικός "υπνώτισε" (έτσι αναφέρεται στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ) την μπάλα και την "κόλλησε" στο κεφάλι του. Ο όρος "φοκίνια" προέρχεται από τις φώκιες (φόκα) και τον τρόπο με τον οποίον παίζουν με τις μπάλες στα ζωολογικά πάρκα. Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Ντέιβερσον, είδε από τον πάγκο της "βερντάο" την ήττα της ομάδας του.

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ