ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ακρωτηριάστηκε ο διασωθείς τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε

Ακρωτηριάστηκε ο διασωθείς τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε

Ένας ποδοσφαιριστής της Σαπεκοένσε που σώθηκε από το αεροπορικό δυστύχημα υπέστη ακρωτηριασμό στην προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε, Ζάκσον Φόλμαν, ένας από τους έξι διασωθέντες της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία, χρειάστηκε να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό ενός ποδιού, ώστε να διαφύγει του κινδύνου για τη ζωή του.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια του αεροσκάφους που σκόρπισε τον θάνατο σε 75 άτομα, μετά από τη συντριβή του στην πόλη Αντιόκια της Κολομβίας.

Το αεροπλάνο της "LaMia Airlines" εκτελούσε τη διαδρομή Βολιβία - Κολομβία, μεταφέροντας μεταξύ άλλων την αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας που θα αγωνιζόταν στον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana.

Ο Φόλμαν μαζί με τους Αλάν Ρουσέλ και Νέτο ήταν οι μοναδικοί παίκτες της ομάδας που διασώθηκαν, ενώ γλίτωσαν ένας δημοσιογράφος, μία αεροσυνοδός και ένας τεχνικός πτήσης που επέβαιναν στο αεροπλάνο.

Ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Ντανίλο, ο οποίος ήταν αυτός που με απόκρουσή του στο 94' του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στην Σαν Λορένσο, ανασύρθηκε κι αυτός ζωντανός από το μοιραίο αεροσκάφος, αλλά έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίσημο: Η Ατλέτικο Νασιονάλ ζητάει τη στέψη της Σαπεκοένσε
Τα μέτρα αλληλεγγύης για τη Σαπεκοένσε που ψήφισαν οι σύλλογοι της Βραζιλίας
Η ανατριχιαστική δήλωση του προπονητή της Σαπεκόενσε
Τραγωδία: Συντριβή αεροπλάνου με 81 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων μέλη της Σαπεκοένσε
Οι επιζώντες από την αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ