ΒΕΛΓΙΟ

Τρόπαιο με ανατροπή η Μπριζ

Τρόπαιο με ανατροπή η Μπριζ

Η Μπριζ βρέθηκε να χάνει από την Σταντάρ, έμεινε και με 10 παίκτες, αλλά έκανε την ανατροπή με γκολάρες, επικράτησε με 2-1 και κατέκτησε το βελγικό Supercup (video)

Η Μπριζ κατέκτησε το βελγικό Supercup, καθώς νίκησε με 2-1 την Σταντάρ Λιέγης στο "Jan Breydelstadion", και στο ημίχρονο ήταν σε δύσκολη θέση.

Η Σταντάρ άνοιξε το σκορ στο 39' με τον Ίβαν Σάντινι και δύο λεπτά αργότερα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χανς Βανάκεν για σκληρό φάουλ στον Μιγιά, με τον Ντοσεβί να του λέει πως... δεν έχει μυαλό!

Στο 51' απάντησε ο Χοσέ Ισκιέρδο με τρομερή ατομική προσπάθεια και στο 62' από ασίστ του Κολομβιανού ολοκλήρωσε την σπουδαία ανατροπή ο Ρουντ Φόρμερ με φοβερό μακρινό σουτ!

Για την ομάδα της Λιέγης έμεινε στον πάγκο ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, έτσι ο Κύπριος που ανήκει στον Ολυμπιακό δεν έκανε το επίσημο ντεμπούτο του.

ΜΠΡΙΖ: Μπουτέλ, Κουλς, Σίμονς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Κλαουντεμίρ, Φόρμερ, Βανάκεν, Ρεφαέλοβ (63' Ντιαμπί), Ισκιέρδο (78' Εμ'Μπομπό), Βόσεν.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Ζιλέ, Φε, Αρσλάναγκιτς, Σολτς, Αντράντε, Ιμπραϊμά Σισέ (76' Γιαταρά), Τρεμπέλ, Ντοσεβί, Εντμίλσον, Μιγιά (66' Λεζάρ), Σάντινι (59' Εμόν).

*κόκκινη 41' Βανάκεν

Μπριζ - Σταντάρ Λιέγης 2-1


Club Brugge 2-1 Standard Liège HD All Goals... από fantasticfootball
TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ