ΒΕΛΓΙΟ

Στο στόχαστρο της Γκενκ ο Λεάλι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", το οποίο αναπαράγουν βελγικά ΜΜΕ, η Γκενκ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νικόλα Λεάλι απ' τη Γιουβέντους. Στο κόλπο και η Ζάλτσμπουργκ.

Ύστερα από μία σεζόν ως δανεικός στον Ολυμπιακό, ο Νικόλα Λεάλι αναμένεται να επιστρέψει στη Γιουβέντους με στόχο να πείσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να του εμπιστευτεί μία θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 24χρονος πορτιέρο δεν πραγματοποίησε μία πειστική σεζόν με τη φανέλα των "ερυθρολεύκων", με συνέπεια ο τεχνικός της "Γιούβε" να είναι ιδιαίτερα σκεπτικός ως προς την παραμονή του στην ομάδα. Το συγκεκριμένο παράγοντα θέλει να εκμεταλλευτεί η Γκενκ, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", το οποίο αναπαράγουν βελγικά ΜΜΕ, προκειμένου να τον αποκτήσει ως διάδοχο του Μάθιου Ράιαν.

Ο Αυστραλός τερματοφύλακας επιστρέφει στη Βαλένθια, μετά από μία χρονιά ως δανεικός στην Γκενκ, με τους διοικούντες τη βελγική ομάδα να βλέπουν στο πρόσωπο του Λεάλι τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Βέλγοι συζητούν τον δανεισμό του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ενώ στο κόλπο έχει μπει δυναμικά και η Ζάλτσμπουργκ.

Θυμίζουμε πως ο Λεάλι μέτρησε συνολικά 27 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του. Μάλιστα, τα σημαντικά λάθη στα διπλά νοκ άουτ παιχνίδια με την Μπεσίκτας αφήνουν μία... πικρή γεύση στους φίλους των Πειραιωτών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ