ΒΕΛΓΙΟ

Στη λίστα της Σταντάρ Λιέγης και ο Αναστασίου

Στη λίστα της Σταντάρ Λιέγης και ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα ο Γιάννης Αναστασίου είναι μέσα στη μικρή λίστα με ονόματα των τεχνικών που εξετάζονται από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Η Σταντάρ ψάχνει τον προπονητή που θα διαδεχτεί τον Σλαβόλιουμπ Μούσλιν στην άκρη του πάγκου και σύμφωνα με ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας " Νieuwsblad.be" το όνομα του Γιάννη Αναστασίου είναι μεταξύ εκείνων που φέρονται να ενδιαφέρουν τους ανθρώπους της ομάδας της Λιέγης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι μάλιστα ο μοναδικός της λίστας που δεν εργάζεται στο Βέλγιο ή που δεν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Σταντάρ με άλλη ιδιότητα.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως μέσα στους υποψηφίους είναι ο Γιανίκ Φερέρα της Σεντ Τρούιντεν και πως η Σταντάρ έχει ήδη μιλήσει με τον πρώην παίκτη της (από το 1983 μέχρι το 2000) Γκι Χέλερς, με τον Λουξεμβούργιο να δουλεύει αυτή την περίοδο ως τεχνικός διευθυντής για την εθνική ομάδα της χώρας του.

Η ιστοσελίδα επισημαίνει πως έχει γίνει κρούση τους Φρανκ Ντουρί (Ζούλτε Βάρεγκεμ) και Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς (Μέχελεν) χωρίς όμως η απάντησή τους να είναι θετική ενώ ως λύση από το εξωτερικό εξετάζεται αυτή του Γιάννη Αναστασίου και για το λόγο αυτό υπήρχε η σχετική επαφή με τον Παναθηναϊκό για να ρωτήσουν για τον 42χρονο τεχνικό.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ