ΒΕΛΓΙΟ

Σμίγουν ξανά στην Κόρτραϊκ οι Αναστασίου, Ρούτερ και Φος

Σμίγουν ξανά στην Κόρτραϊκ οι Αναστασίου, Ρούτερ και Φος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του στην Κόρτραϊκ τόσο τον Στιβ Ρούτερ ως βοηθό προπονητή, όσο και τον Γιουσέφ Φος ως προπονητή με τους οποίους είχε συνεργαστεί και στον Παναθηναϊκό.

Εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν, από τις 6 Ιουνίου, η Κόρτραϊκ έχει κάνει γνωστό ότι ολοκληρώθηκε το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Αναστασίου στον σύλλογο του Βελγίου.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε να έχει μαζί του δυο γνώριμα πρόσωπα από την κοινή τους παρουσία στο τριφύλλι. Ο λόγος για τον Στιβ Ρούτερ και τον Γιουσέφ Φος.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση ο Άγγλος, Στιβ Ρούτερ, θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή ενώ η θέση του γυμναστή θα καλυφθεί από τον Ολλανδό Γιουσέφ Φος. Ο Cédric Berthelin θα παραμείνει ως ο προπονητής τερματοφυλάκων του συλλόγου από το Βέλγιο.

Την ίδια ώρα οι Βέλγοι αποχαιρέτησαν τους Bart Van Lancker και Bram Lucker και τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους στο κλαμπ.

Οι Αναστασίου, Ρούτερ και Φος σμίγουν ξανά μετά την θητεία τους στον Παναθηναϊκό ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Άγγλος προπονητής είχε ακολουθήσει τον Έλληνα τεχνικό και στην Ρόντα στο πρώτο εξάμηνο του Αναστασίου στον σύλλογο της Ολλανδίας.

Σμίγουν ξανά στην Κόρτραϊκ οι Αναστασίου, Ρούτερ και Φος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ