ΒΕΛΓΙΟ

"Σκάνδαλο" με τις φανέλες της Γκενκ!

"Σκάνδαλο" με τις φανέλες της Γκενκ!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο Βέλγιο μετά την καταγγελία οπαδού της Γκενκ, για ελαττωματικές φανέλες της ομάδας. Πως αιτιολόγησε η διοίκηση το περιστατικό.

Πως αντιδράς όταν μετά το πρώτο πλύσιμο, το όνομα του χορηγού ξεθωριάζει; Πως αντιδράς ακόμη όταν κάτω από αυτόν, εμφανίζεται ο αμέσως προηγούμενος χορηγός της ομάδας; Ένας φίλαθλος της Γκενκ, είδε, κατήγγειλε, άκουσε την απολογία της διοίκησης και θα αποζημιωθεί, κιόλας.

"Δεν υπήρχε τίποτε κακό με αυτή τη φανέλα. Μέχρι που την έβαλα στο πλυντήριο και τo logo του χορηγού (Beo-Bank), ξεκόλλησε. Η έκπληξή μου έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν από κάτω είδα τον προηγούμενο χορηγό της Γκενκ, την Euphony. Με αυτό κοροϊδεύουν τους φιλάθλους.", υποστήριξε ο Ντρίες Χούμπεν στη βελγική εφημερίδα, Het Laaste Nieuws.

Μετά την καταγγελία ακολούθησε η απάντηση, εκ μέρους της διοίκησης της Γκενκ: "Το συμβόλαιο με τον προηγούμενο χορηγό "έσπασε" τα μεσάνυχτα. Ξαφνικά, βρεθήκαμε χωρίς χορηγό στη φανέλα. Και στην μπουτίκ, έχουν απομείνει μερικές φανέλες με το όνομά του χορηγού. Ο οπαδός, θα λάβει την Παρασκευή την καινούρια του φανέλα. Ο αρχηγός της ομάδας, Τόμας Μπούφελ, θα του τη δώσει προσωπικά μετά το ματς με τη Ζούλτε Βάρεχεμ.". Θα πειστούν οι οπαδοί της Γκενκ, από την αιτιολόγηση της διοίκησης; Πάντως στα Βελγικά ΜΜΕ, η εν λόγω "ανακύκλωση" έχει την οσμή "σκανδάλου".

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ